Kapcsolat

Ceasar Adó '71 Kft
2100 Gödöllő
Palota-kert 6. fsz.4.
Tel: +36-70/612-8044
E-mail: ceasarado@konyvelesgodollovac.hu

Vácon elmegyünk az anyagért!


Nyitvatartás:
Ügyfélfogadás előzetes időpont-egyeztetés alapján.

Induló vállalkozásoknak


Most alakította meg vállalkozását? Vagy még csak fontolgatja? Mindkét esetben jó helyen jár. Hallott arról, hogy az újonnan alakult cégek jelentős része tönkremegy az első pár évben? Hogy ez lehetőleg Önnel ne forduljon elő, érdemes a cégalapítás előtt leülni egy könyvelővel. Tanácsainkkal segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő cégformát, ajánlott-e/lehetséges-e az Ön esetében pl, hogy ÁFA szempontjából adómentes tevékenységet folytasson, illetve segítünk az indulásban - pontosan elmondjuk, hogy hol, kinél, mit, milyen sorrendben kell intéznie, tájékoztatjuk a cégalapítás utáni kötelező regisztrációkról (sőt, amit lehet, magunk intézünk el). Ügyvédet is tudunk ajánlani, ha szükséges.

Kérem, olvassa el a főoldalon lévő információkat arról, hogy mit garantálhatunk Önnek, de ezen felül felajánlok Önnek 1 havi kedvezményt, azaz a megalakulás hónapjára nem kell fizetnie könyvelési díjat.

Tudunk adni referenciákat, valamint rendelkezünk felelősségbiztosítással.

Kérem, adja meg az elérhetőségeit és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A konzultáció teljesen ingyenes akkor is, ha végül úgy dönt, hogy nem hozzánk hozza a könyvelését, tehát nem veszít semmit, ha eljön egy beszélgetésre.


Császár Csaba
ügyvezető